Hirdetés

Halo Wars 2 - régi ismerősök és érdekes új karakterek is feltűnnek a kampányban

|

Új fejlesztői videó érkezett a Halo Wars 2-n dolgozó 343 Industriestól, amiben a stratégiai játék kampányában főszerepet játszó karakterekkel ismerkedhetünk meg.

Hirdetés

A Halo Wars 2-t ugyan már láthattuk néhány nagyobb kiállításon, a történetről mégis csupán a legelső trailerből és egy kiszivárgott videóból tájékozódhattunk eddig. A 343 Industries kollégái viszont most egy hosszabb videóban meséltek a kampány középpontjában álló szereplőkről.

Ahogy az korábban már szóba került, ismét a Spirit of Fire legénységét irányítjuk, viszont az első Halo Wars óta huszonnyolc évet töltött hibernációban a csapat, így nem igazán tudják, hol vannak és milyen konfliktusba csöppentek. A veterán Halo-játékosok viszont viszonylag gyorsan felismerhették, hogy az Ark felett jár James Cutter kapitány hajója, ahol egy újfajta szövetségesre talál a csapat. A helyi viszonyokat viszonylag jól ismerő Isabel ugyanis az eddigi, kifejezetten harci helyzetekhez szokott mesterséges intelligenciákkal szemben csupán a logisztikáért felelt, így kifejezetten riadt állapotban találjuk a kampány elején az új szerplőt.

A Banished frakció vezetőjéről is esett néhány szó, így kiderült, hogy a Halo Wars 2 kampányában Atriox lesz a legnagyobb ellenfelünk. Ő viszont nem egy egyszerű Brute, hanem a korábban látott ellenfeleknél jóval okosabb is, így többször meg fog minket lepni a küldetéseink során. Mivel egy ilyen komoly fenyegetésről van szó, valószínűleg Cutter kimondottan jól jön, hogy elsősorban a legénysége biztonságát tartja szem előtt, így egy elég érdekes sztorimódnak nézünk elébe.

Ti a kampány vagy a multis mód miatt várjátok inkább a Halo Wars 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)