Hirdetés

Halo Wars 2 - hiába kérték a játékosok, nem jön több frissítés

|

A fejlesztőknek jelenleg sajnos nincs kapacitásuk arra, hogy új tartalmakkal bővítsék az RTS-t.

Hirdetés

Viszonylag átlagos RTS lett a 2017-ben debütált Halo Wars 2, aminek fejlesztésében még a Total War szériát jegyző Creative Assembly is részt vett. A játéknak továbbra is van egy kitartó rajongótábora, melynek tagjai nagyon örülnének egy nagyobb frissítésnek.

Hirdetés

Ezért is indították el azt a petíciót, amit már több mint 2500 ember aláírt, és amiben például azt kérik, hogy kerüljön be a Halo Wars 2 a Steam kínálatába, lehessen billentyűzetet és egeret használni Xbox One-on, illetve érkezzenek még új tartalmak és egyéb változtatások. A 343 Industries egyik munkatársa most válaszolt is a kérésekre, viszont rossz híreket kellett közölnie.

Tyler "Postums" Davis nagyon örül a rajongók elkötelezettségének, és állítása szerint ők is hasonlóképp éreznek a játék iránt, de sajnos az a helyzet, hogy jelenleg egyszerűen képtelenek továbbfejleszteni és támogatni a játékot. Rengeteg a munka a Halo: The Master Chief Collection PC-s portjával, így a Halo Wars 2-es erőforrásokat át kellett csoportosítani a Halo-gyűjtemény, valamint a Halo: Reach portolásához. Davis szerint a csapat később szívesen foglalkozna még az RTS-sel, de most nem tudják teljesíteni a játékosok kéréseit.

Ti örülnétek, ha frissülne a Halo Wars 2? Vagy inkább egy folytatásra vágytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)