Hirdetés

Halo Wars 2 - még várnunk kell a kompetitív módra

|

Ugyan a készítők szerint hatalmas problémák nincsenek a Halo Wars 2-vel, de egy kicsit még finomítani szeretnének a játék bizonyos részein, mielőtt beindítják a rangsorolt játékot.

Hirdetés

Ugyan instant klasszikus talán nem lesz a Halo Wars 2, a nem éppen túltöltött RTS műfaj rajongói és a stratégiával még csak ismerkedő gamerek is kifejezetten jól szórakozhatnak a spinoffal. A játékot igazán komolyan vevő közönségnek szóló módra viszont egyelőre még várnunk kell.

Persze a multis meccsek összeállításáért már most is egy skillalapú rendszer felel, de ez egy rejtett pontszám alapján dolgozik, a tényleges ranglétra még nem került be a játékba. A fejlesztés oroszlánrészét végző Creative Assmebly elmondása szerint azért döntöttek úgy, hogy a kompetitív módot csak némi késéssel élesítik a Halo Wars 2 rajtja után, hogy még tovább csiszolhassák a játék egyensúlyát. Ehhez persze a nagyobb játékosbázisnak köszönhetően még több adat áll rendelkezésükre, mint a béták után.

"Úgy gondoljuk, a két bétát követően sikerült jól kiegyensúlyoznunk a játékot, de azért folyamatosan kísérletezünk ilyen jellegű változtatásokkal"

- nyilatkozta ezzel kapcsolatban David Nicholson, a játék vezető producere.

Addig gyakorolhatunk a nem rangsorolt módokban, ahol ellenfeleink erejét az összegyűjtött XP-jük alapján számolt Spartan szintjük alapján mérhetjük fel a meccsek előtt.

Ti tervezitek, hogy mélyebben beleássátok magatokat a Halo Wars 2 többjátékos módjaiba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)