Hirdetés

Halo Wars - Bezár a honlap, eltűnnek a statisztikák

|

Leépíti Halo Wars-t a Microsoft

Hirdetés

A Halo Wars fórumán jelentette be az egyik moderátor, hogy decemberben leáll a halowars.com, elköltözik a fórum és ezzel együtt a játékosok statisztikái is törlésre kerülnek.

Az Ensemble Studios utolsó munkája az RTS Halo Wars volt, ami 2009-ben jelent meg Xbox 360-ra. A kellemetlen leépítés december 15-én fog megtörténni. A fórum a Halo Waypoint oldalára költözik, ami a közlemény szerint előrelépésnek számít, hiszen ez egy élő és lélegző hely, ahol folyamatos a moderáció, és nem várható olyan káosz, mint az eredeti fórumban. Ezek után gondolom már nem sok mindenki érez magában motivációt, hogy addig is javítson játékbeli statisztikáin.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)