Hirdetés

Steamre jöhet a Halo Wars: Definitive Edition?

|

A Microsoft eléggé ragaszkodik ahhoz, hogy a belsős stúdiói által készített játékokat PC-re a Windows Store-on keresztül forgalmazza. Lehet, hogy most engedékenyebb lesz.

Hirdetés

Sötétebb idők voltak azok, amikor a Games for Windows LIVE-val kellett harcot vívnunk a játékért, de sajnos az UWP-vel sem lehetünk maximálisan elégedettek. Tényleg nagy előny, hogy amit Xbox One-ra megveszünk, azt PC-n is játszhatjuk, viszont mint azt a Quantum Break esetében is láthattuk, vannak korlátok, és nem lehet minden hibát kijavítani. A Remedy aztán megszüntette a Store-os változat támogatását, és felrakta a hibamentes verziót Steamre.

A Halo Wars: Definitive Edition amennyire kell és lehet, annyira hibátlan, úgyhogy ha a Microsoft valóban kiadja a Valve platformján keresztül is, az más okból lesz. Talán azért, hogy nagyobb közösséget érjen el, talán azért, hogy tesztelje, mennyire fogékonyak az emberek a játékra akkor, ha Steamen is megtalálják. Egy Gamecheat13 nevű twitterező azt állítja, a stratégiai játék jön a platformra, és ezt az alábbi képpel igyekszik alátámasztani.

Ha ezt a Microsoft tényleg meglépi, az azt jelentheti, hogy más, saját kiadású játékok steames megjelenésére is számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)