Hirdetés

Halo Wars - Demó is érkezik februárban

|

Az Ensemble Studios stratégiai játékának kipróbálható verziója is lesz, és a megjelenés sem csúszik.

Hirdetés

Csupa jó hírrel szolgálhatunk Halo Wars ügyileg. Személyesen Steve Ballmer úr közölte a néppel, hogy a Halo Wars köszöni szépen, jól van, és a terveknek megfelelően február 28-án érkezik a drága. A Halo univerzumában játszódó stratégiáról már számtalanszor írtunk, előzetest is alkottunk, videókat közöltünk, meg minden. Az egyetlen baj egy ilyen játék megjelenésével, hogy nem lehet róluk többet írkálni, hacsak oltári nagy bukta, vagy esztelen nagy siker nem lesz. Na, mindegy, azért még egy jó hír van, mégpedig az, hogy aki esetleg nem érez ellenállhatatlan késztetést a boltokba rohanni, hogy megvegye a gammát, ki is próbálhatja majd. Az Xbox LIVE Marketplace-re február 5-én ugyanis felkúszik a demó, hogy az hitetlen arcokat meggyőzze, ez a játék igenis annyira, de annyira szuper lesz, hogy csak na. A játék feltételezett sikere ugyan a fejlesztőcsapaton már nem segít, ennek ellenére drukkoljunk a sikernek, hiszen a srácok feltett szándéka újrakezdeni valamilyen formában, és egy, a készítők nevével fémjelzett jól sikerült játék biztosan nem tesz rosszat a renoméjukkal...

 

halowars.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)