Hirdetés

Halo Wars - Egymillió eladott példány

|

A februárban megjelent Halo Wars sikeresen teljesítette „kötelező” feladatát: eladásai meghaladják az egymillió példányt.

Hirdetés

A Microsoft hivatalos közleményében bejelentette, hogy logójukkal fémjelzett, kizárólag Xbox 360 konzolokra fejlesztett Halo Wars értékesítései világszinten meghaladták az egymilliós példányszámot. Februári megjelenését követően a stratégák összesen 2.6 millió multiplayer mérkőzésen mérték össze tudásokat, ez összesen 118 esztendőnyi tiszta játékidőt jelent. További érdekes statisztikaként megemlítették, hogy napi szinten átlagosan 200.000 felhasználó intéz hadüzenetet ellenfeleinek. Az Ensemble Studios búcsúajándéka teljesítményével magához ragadta a legsikeresebb konzolos stratégia címét. Érkezése előtt az Electronic Arts gondozta Command & Conquer: Red Alert 3 számított konzolos hadszíntéren egyeduralkodónak stílusában. Korábbi Microsoft, és az Ensemble széthullását követően megszületett Robot Entertainment nyilatkozatok alapján, az emlegetett vállalatok utógondozzák a játékot. Bővebben információkat Halo Wars videótesztünkből tudhattok meg.

 

halo-wars__6.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)