Hirdetés

Halo Wars - Felmerült a folytatás ötlete

|

Új fejlesztőstúdiót alapítanak a leendő „ex- Ensemble” alkalmazottak, fő projektjük a Halo Wars lesz.

Hirdetés

Habár az Ensemble jövőben felfüggeszti tevékenységét még biztosan találkozni fogunk a fejlesztőstúdió kötelékében dolgozó alkalmazottak munkáival, ugyanis bezárása után új céget alapítanak. A vállalat megnevezése egyelőre nem ismert, azonban első projektjükről Jason Pace (Halo Wars producer) lerántotta a leplet. A kezdeti időkben főként a Halo Wars foltozgatásával és frissítgetésével foglalkoznak majd, valamint bepótolják azon „hiányosságokat", melyek fejlesztési idő hiányában kimaradnak a konzolos stratégia végleges verziójából. Jason Pace bátran tekint a jövőbe, már a leendő tartalmakon gondolkozik, igaz, konkrétumokkal nem szolgál, de előbb-utóbb mindenre fény derül.

halo-wars__8.jpg
 

A folytatás kapcsán már ködösebben fogalmazott, véleménye szerint a Halo Wars megfelelő potenciállal rendelkezik egy új epizódhoz és gondolati szinten már felmerült ötlete. A Microsoft jövőben megtartaná jó kapcsolatát a stratégiai játékokra szakosodott (új) stúdióval. Érdemes megjegyezni, hogy a szoftveróriás tartja kezében az Age of Empires sorozat jogait, ennek kapcsán Jason Pace érdekes kijelentést tett: izgatottan tekint a szériában rejlő kiaknázatlan lehetőségekre. Nocsak, új stúdió, új tervek, új megállapodás a Microsoft-os srácokkal. Netán új Age of Empires? Nagyon távolinak tűnik, nem úgy, mint a Halo Wars demonstrációs verzója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)