Hirdetés

Halo Wars - Véglegesített európai megjelenés

|

Kontinensünkre február huszonhetedikén teljes pompájában bevonul a Microsoft exkluzív, Halo világra épülő stratégiája.

Hirdetés

Színvonalas stratégiai játékokból reméljük Dunát lehet majd rekeszteni jövőre, első nagyobb lélegzetvétellel és vastapssal fogadandó képviselőjük a februárban megjelenő töménytelen mennyiségű akcióval átnedvesített Halo univerzumra építkező Halo Wars lesz, melynek végre beszámolhatunk véglegesített megjelenési időpontjáról. Néhány héttel korábban már szállingóztak kiadásra vonatkozó információk, ennek ellenére számos forrás más-más időpontot társított a játékhoz. A Microsoft megerősítette, a kizárólag saját rendszerükre megjelenő alkotást Európában február huszonhetedikén, míg Amerikában néhány nappal később, egészen pontosan március harmadikán kívánja megvételre bocsájtani. Amennyiben rendelkezünk Japánban tartózkodó olvasókkal, tisztelettel jelentjük számukra, hogy az egész világot egy nappal megelőzve, már február huszonhatodikán elmerülhetnek a játékban. A gyűjtői kiadásra befektetők természetesen finom ajándékok és bónuszok között úszkálhatnak közel 80 dollárét. A mezei verzióhoz nagyjából 60 dollárért juthatunk hozzá. Majdnem elfelejtettem,az európai megjelenés napja véletlenül egybeesik a Killzone 2 megjelenésével

halowars.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)