Hirdetés

Halo Wars videóteszt

|

Videós hírportálunkra felszaladt a Halo Wars tesztje Flatline és Gyu tolmácsolásában. Megérdemelte a kitüntető figyelmet?

Hirdetés

Halo univerzumba gyömöszölt valósidejű stratégia, méghozzá konzolon. Megjelenését megelőzően számtalanszor hallhattuk a „jajj, milyen irányításra számíthatunk" és a „minél hamarabb szenvedjenek halálos autóbalesetet a fejlesztők, lehetőleg az exkluzív jogokat biztosító kiadóval egyetemben" kijelentéseket. Szétmarcangolhattunk egy kifejezetten az irányítási mechanizmusra koncentráló demonstrációs verziót, olvashattunk Halo Wars tesztet, újabban pedig videokamerával felfegyverkezett szerkesztőink tesztelték. Gyu és Flatline munkájának gyümölcsét a GAMESTAR TV oldalára felkent felvétel képkockái örökítették meg az utókor számára. Megtárgyalnak minden fontos Halo Wars játékelemet és felmerült gyengeséget, szerencsére még a merevlemez túlcsordulása előtt.

halowars_teszt_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)