Hirdetés

A Halo sem lesz többé Xbox-exkluzív?

|

A Microsoft ugyanazt a taktikát követi majd a jövőbeli Halo játékoknál, mint a Forza Motorsport esetében? A legújabb pletykák szerint ez a helyzet.

Hirdetés

A Forza Motorsport 6: Apex csak az első lesz a sorban, innentől kezdve minden Forza játék megjelenik majd PC-re is, azonban úgy tűnik, hogy nem ez lesz az egyetlen xboxos széria, amely leveti magáról a konzolexkluzivitást a jövőben. 

Ugyanaz a meg nem nevezett forrás, aki a tegnapi új Xbox modelleket is megszellőztette, most azt mondta a Kotakunak, hogy a Microsoftnak van egy belső terve "Project Helix" kódnéven, amelynek célja, hogy összehozza az xboxos és windowsos brandeket. Az egyik módja ennek az, hogy a jövőbeli Halo címek nem csak Xbox konzolra, hanem PC-re is megjelennek majd, akárcsak a Halo Wars 2. Vagyis ha hihetünk a pletykának, akkor a Microsoft új szemléletmódja a konzolcsalád egyik legnagyobb franchise-át is elérte és nem csak egy-egy kikacsintás erejéig, mint a Halo: Combat Evolved és a Halo 2 esetében. 

Érdekes egybeesés, hogy éppen a múlt héten jelentette be a Microsoft, hogy a Halo 5: Guardians Forge című térképkészítő eszköztára Windows 10 PC-kre is elérhető lesz, amely támogatja a billentyűzetet és az egeret. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)