Hirdetés

Szinte az összes Halo játék bekerülhet az Xbox Game Pass-ba

|

Egy közzétett, majd hamar eltávolított tweetben feltűnt a Halo: The Master Chief Collection.

Hirdetés

Jó esély van arra, hogy nem csak a jövőben megjelenő, de a már kapható Xbox-exkluzívok is az Xbox Game Pass kínálatának részét képezik majd a közeljövőben. 

Hirdetés

A szolgáltatáson keresztül 2500 forintos havidíjért már most is elérhető a Halo 5: Guardians, valamint a Halo Wars és a Halo Wars 2, viszont nemsokára beketülhet a Halo: The Master Chief Collection is, ami a sorozat négy számozott része mellett tartalmazza a Halo 3: ODST-t is, csak a Reach nincs benne. 

Az erre utaló tweet valamilyen oknál fogva eltűnt, úgyhogy lehet, hogy nem szerették volna még most bejelenteni. Mindenesetre várjuk a hivatalos megerősítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)