Hirdetés

Halomban állnak a PS5-ök és videokártyák a Genshin Impact fejlesztőjénél

|

Összesen nem láttunk még annyi PS5-öt, mint ezeken a képeken.

Hirdetés

Ha eddig bármilyen kétségünk lett volna afelől, hogy sikeres-e a Genshin Impact, most minden kérdésünk megválaszolásra került. A miHoYo által fejlesztett játék tavaly szeptemberben jelent meg, sikere pedig azóta töretlen.

A sanghaji cég vezetői alaposan felkészültek a kínai újévre, úgy fogják megünnepelni, ahogy kevesen a világon. Az alkalmazottak között rengeteg elektronikai cikket osztanak ki, egy rakás PlayStation 5 mellett kisorsolnak majd számos RTX 30-as kártyát, iPhone-okat és Nintendo Switcheket is.

Hirdetés

A felhalmozott termékekről a kínai közösségi oldalon, a Weibon tűntek fel először képek, onnan pedig futótűzként terjedtek el az egész interneten. Kattintásra megnézhetitek nagybaj az alábbi fotót, ha mondjuk szeretnétek megszámolni, hány konzol és kártya látható rajta.

Ugyan az Apple már kezd úrrá lenni a durva készlethiányon, a Sony egyelőre képtelen utolérni magát, ahogy az Nvidia is csak fut a kereslet után. Sajnos utóbbi termékek annyira elérhetetlenek, hogy még a japánok is képesek voltak kikelni magukból, mikor új szállítmány érkezett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)