Hirdetés

Ismerj meg három ütős gamer perifériát!

|

Bemutatjuk a Hama uRage családjának három tagját, melyek mindegyike hosszútávon megbízható, kiváló minőségű, kényelmes és strapabíró.

Hirdetés

A német, minőségi perifériákat gyártó Hama uRage termékcsaládja már hat éve van jelen a piacon. A uRage egerek, fejhallgatók, billentyűzetek, egérpadok, kontrollerek és egyéb kiegészítők megfizethető áron nyújtanak kényelmet nem csak a hosszú menetek alatt, de hosszú éveken át. Emellett dizájnosak, jól láthatóan igazi gamereknek készültek, és némely közülük beépített világítással dobja fel az éjszakai játék élményét. Ebben a cikkben bemutatunk három eszközt, ha ezeket választjátok, biztos, hogy hosszú ideig számíthattok rájuk. A cikk végén található kérdésekre helyesen válaszolva pedig meg is nyerhettek egyet-egyet közülük a Hama játékában.

Hama uRage Exodus Macro gaming billentyűzet

Az Exodus Macro egy 113 gombos, makrózható, magyar kiosztású billentyűzet, mely mindenféle játékstílushoz kényelmesen használható. Az integrált csuklótámasz kényelmesen tartja a kezünket,  a gombok elrendezése és az egyedi kialakítása miatt az átlagosnál könnyebben és gyorsabban elérhető szóköznek köszönhetően pedig villámgyorsan adhatunk utasításokat. A mellékelt szoftver segítségével 11 gombra állíthatunk be egyedi parancsokat, és 5 különböző profilt hozhatunk létre különböző játékokhoz. Nem csak a gombok világítanak, hanem az alja is, amivel megidézi a Need for Speed: Underground-os, neonos időket.

Hama uRage Reaper Evo gaming egér

Kompetitív játékokban a legfontosabb az egér, és ha egy precíz rágcsálót akartok, a Reaper Evo jó választás lehet. A 2400 dpi-s, de 600 és 2400 között négy fokozatban állítható érzékenységű optikai egér ergonomikusan van kialakítva, található rajta 6 gyors-reagálású gomb, alacsony surlódású teflon talpainak köszönhetően pedig könnyen mozgatható, nem akad fel. Kéken világít, és egy 1,8 méteres, kék-fekete, extra csavarodásmentes USB kábellel csatlakoztatható.

Hama uRage RAG egérpad

Egy jó egérből csak akkor tudjuk a legtöbbet kihozni, ha jó egérpadot is társítunk hozzá. A uRage RAG Control verziójának felülete különleges struktúrájával garantálja az extrém pontosságot, valamint a hosszú élettartamot és az egerek teflon talpa épségének a megőrzését. Speciális, gumírozott alja miatt nem csúszik el. 35,5 x 0,3 x 24,5 cm-es, így a hevesebb rántásoknál sem csúszunk le róla.      

A nyereményjáték lezárult, a nyerteseket a Hama e-mailben értesíti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)