Hirdetés

Hamar fegyver nélkül találhatják magukat a Call of Duty: Warzone csalói

|

A Warzone-t védő Ricochet rendszer egy érdekes módszerrel bünteti a rosszcsont játékosokat.

Hirdetés

Volt idő, amikor alaposan megkeserítették a Call of Duty: Warzone-játékosok életét azok a hackerek, akik mindenféle aljas módszerrel igyekeztek tönkretenni a meccseket. Aztán megérkezett a Ricochet rendszere, ami egész hatásosnak bizonyult, így érzékelhetően tisztább összecsapásoknak lehettünk szemtanúi. Az említett anti-cheat megoldás nem olyan régen egy vadonatúj eszközzel bővült, ami meglehetősen viccesen bánik el a csalókkal.

A Ricochet mögött álló csapat egy friss jelentésben tudatta velünk, hogy milyen módszerekkel küzdenek a hackerek ellen, és egy újdonságról is beszámoltak. A poszt alapján a rendszer már arra is képes, hogy gyakorlatilag lefegyverezze a csalókat, akik így elveszítik az összes fegyverüket és várhatják, hogy valamelyik ellenfél könnyűszerrel levadássza őket. Azért ez egy elég kreatív megoldás, na.

Hirdetés

Akadnak még egyéb finomságok is a Ricochet eszköztárában, amelyekkel tényleg visszavághatnak a hackereknek. Például olykor extra védelmet kaphat a cheater célpontja, aki aztán könnyedén megtalálhatja és elintézheti támadóját, de van olyan megoldás is, ami eltünteti a tisztán játszó játékost a hackerek elől. Várhatóan később még több fortélyról lerántja majd a leplet a Ricochet csapata, szóval érdemes lesz figyelni a munkájukat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)