Hirdetés

Hamar megadta magát a Denuvo két újabb játéknál is

|

A kalózoknak ismét sikerült feltörniük a másolásvédelmet.

Hirdetés

Sokan nem igazán kedvelik a Denuvót, mivel korábban bizonyos esetekben teljesítménybéli problémákat okozhatott, ám az tagadhatatlan, hogy a másolásvédelem rengeteg új játékot volt képes megóvni a kalózok karmaitól hosszabb vagy éppen rövidebb ideig. Így hát érthető, hogy továbbra is előszeretettel élnek ezzel a megoldással a stúdiók, de most úgy tűnik, hogy újabb csatát nyertek meg a crackerek.

Hirdetés

A szeptemberben megjelent Marvel's Avengers és a Mafia: Definitive Edition esetében is csődöt mondott a Denuvo, ugyanis mindkét játékot sikerült feltörniük a kalózoknak. Ennek következményeként valószínűleg rengetegen fogják beszerezni nem éppen legális módon a két kalandot, és az is elképzelhető, hogy hamarosan kikerül a DRM belőlük.

Habár akadnak még olyan játékok, amelyeket továbbra is sikeresen védelmez a Denuvo, lehet, hogy lassan ideje volna a készítőknek frissíteniük a másolásvédelmet, ha lépést szeretnének tartani a kalózokkal.

Nektek egyébként okozott már gondot a Denuvo valamelyik játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)