Hirdetés

Hamarabb érkezhet a hányatott sorsú Dead Island 2, mint hinnéd

|

Erősen gyanús kijelentéseket tett a Deep Silvert birtokló Embacer Group vezérigazgatója.

Hirdetés

Nyilván nem volt hibamentes, de egészen szórakoztató kalandot kalapált össze nekünk a Techland a 2011-ben debütált Dead Island képében, amiben egy trópusi szigeten kalandozva ütlegelhettük a zombikat. A lengyel csapat a témánál maradt ugyan, de áttért egy másik franchise-ra, így a 2014-ben bejelentett Dead Island 2-t elvileg már a Dambuster Studios fejleszti. Jogosan tűnhetett úgy, hogy a projekt kukázva lett, de a napokban kiderült, hogy ez nem igaz, és lehetséges, hogy nem is kell sokat várnunk arra, hogy végre-valahára kipróbálhassuk.

Hirdetés

Nem olyan régen pénzügyi beszámolót tartott a Dead Islandet kiadó Deep Silver anyavállalata, a svéd Embracer Group, amelynek CEO-ja, Lars Wingefors később egy kérdezz-felelek során válaszolt is a felmerülő kérdésekre. A Q&A irányítója, a Carnegie egyik elemzőjeként tevékenykedő Oscar Erixon arról beszélt, hogy az emberek nagyjából már le is írták a Dead Island 2-t, ami ezzel szemben bizony él és virul, és ő arra számít, hogy a következő pénzügyi évben végre meg is jelenhet.

Erixon megérdeklődte a vezérigazgatótól, hogy észszerű-e ez a jóslat, és Wingefors ugyan kikerülte az egyenes válaszadást, azért elég sokatmondóan reagált. Állítása szerint van egy bejelentetlen, AAA minőséget képviselő címük, amiről az elemző azt hiszi, hogy a Dead Island 2 az.

"Nehéz még többet hozzáfűznöm. De izgatott vagyok a bejelentetlen címek kapcsán."

- nyilatkozta a CEO.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ennek fényében ha tényleg a vállalat 2023-as pénzügyi évében jelenik meg a Dead Island 2, akkor talán már jövő év elején játszhatunk vele. Ez az időszak ugyanis 2023. március 31-én zárul le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)