Hirdetés

Hamarabb itt lehet a The Last of Us Part I PC-s verziója, mint gondolnánk

|

Örömteli hírt közölt a Naughty Dog egyik munkatársa a TLOU Part I számítógépes kiadása kapcsán.

Hirdetés

A sok-sok pletyka után júniusban vált hivatalossá, hogy Naughty Dog az alapoktól építi újra a 2013-as sikerjátékát, a The Last of Ust. A The Last of Us Part I címen érkező remake szerencsére PlayStation 5-re és PC-re is befut majd, jobb MI-t, új játékmódokat és felturbózott grafikát ígérve, ráadásul magyar felirattal.

A PS5-ös kiadásról azonnal elárulták, hogy szeptember 2-án várható a megjelenése, a PC-s port rajtja kapcsán viszont továbbra is kiéhezve várjuk a konkrétumokat. Sajnos ezúttal sem a dátum bejelentéséről adhatunk hírt, egy fejlesztő viszont legalább valamivel közelebb vitt minket az információhoz.

Hirdetés

A Naughty Dog környezeti textúrákért felelős művésze, Jonathan Benainous ugyanis egy rajongói posztra reagálva a Twitteren kürtölte világgá, hogy a PC-s TLoU Part I nem késik majd sokat a PlayStation 5-ös variánshoz képest.  Ahogy a fejlesztő bejegyzésében áll, a számítógépes kiadás "egy kicsit később, de nagyon hamar" követi a PS5-ös változatot, így remélhetőleg nem kell sokat várnia rá a PC-s tábornak.

Ennél már csak az lenne jobb, ha a Naughty Dog végre a konkrét dátumot is felfedné, természetesen az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s portjának rajtjával együtt, hiszen egyelőre még annak kapcsán is csak pletykákra támaszkodhatunk, holott a csomag már január óta gyűrhető a PlayStation 5-ön, ahol szerettük is rendesen.  

 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)