Hirdetés

Hamarabb jön az új Fable, mint a The Elder Scrolls VI

|

Todd Howard után Phil Spencer is megerősítette, hogy a The Elder Scrolls VI-ra még nagyon sokat kell várnunk, de legalább a Fable kapcsán mondott pár biztató szót.

Hirdetés

Ha még nem állt át teljesen az agyad, nem baj, nem vagy ezzel egyedül, de jó, ha tudod, hogy a Fable-t és a The Elder Scrolls VI-ot ugyanúgy a Microsoft fogja kiadni, mindkét nagy RPG-franchise az Xbox Game Studios csapataihoz tartozik. Így hát az Xbox atyaúristene, Phil Spencer is tud ezt-azt a cég terveiről, köztük arról, hogy hogy áll a fejlesztés az egyes projektek esetében. 

Az amerikai IGN Unlocked podcastjának legutóbbi adásában Spencer volt a vendég, aki mesélt ezt-azt a Fable-ről.

Hirdetés

Megtudtuk, hogy a Playground Gamesnél készülő játék ugyan még pár évig formálódik, de így is hamarabb jön, mint a The Elder Scrolls VI. Az Obsidian új fantasy szerepjátékát, az Avowedot nem helyezte el az idővonalon, de ha tippelnünk kell, azt mondanánk, azt is előbb kapjuk meg, mint a Bethesda újdonságát.

Spencer elmondta továbbá, hogy az új Fable is könnyedebb hangvételű, "brites" lesz, és a Playground nem változtat az alapokon, ami mindenképp jó jel. Várjuk az újabb infókat vele kapcsolatban, és úgy számolunk, hogy leghamarabb a jövő év végén jöhet maga a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)