Hirdetés

Hamarabb megjelenik a World of Warcraft: Dragonflight, mint gondoltuk volna

|

Máris szélesre tárta a kapuit a Blizzard az új WoW kiegészítő előrendelői előtt.

Hirdetés

Nem csupán azzal tudott meglepetést okozni a Blizzard, hogy az Overwatch 2-t már októberben elindítja (igaz, még csak korai hozzáférésben), a Diablo IV-et pedig előreláthatóan 2023 folyamán kiadja, hanem azzal is, hogy mint most kiderült, a Dragonflight megjelenésével sem húzza indokolatlanul sokáig az időnket. Konkrét dátumot ugyan még nem társított hozzá, ám a cég tervei szerint az év vége előtt megérkezik a World of Warcraft sárkányos kiegészítője, holott eddig minden arra utalt, hogy nincs sok esély idei premierre.

Ennek örömére máris elkezdődött az előrendelés, az érdeklődők többféle kiadásra csaphatnak le, amelyek nemcsak ár és tartalom tekintetében különböznek egymástól, hanem abban is, hogy a Blizzard milyen jutalmakkal hálálja meg a rajongók türelmetlenségét.

Hirdetés

A 49,99 dolláros sztenderd kiadás gazdája egy Drakks nevű aprócska sárkány petet is kap, míg az ennél egy fokkal drágább, 69,99 dolláros Heroic Edition tulajdonosa Drakks mellett egy Murkastrasza névre keresztelt murloc sárkány petet is zsebre tehet, valamint egyből a 60-as szinten kezd, és lesz egy repülő hátasa is (Tangled Dreamweaver).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az imént felsoroltak mindegyike megtalálható a 89,99 dollárért kínált Epic Editionben, plusz egy játékbeli diadém és köpeny, valamint 30 napnyi játékidő. A legdrágább szokás szerint a dobozos gyűjtői kiadás, amely úgyszintén tartalmaz minden bónuszt, de hogy ne csak a díszes csomagolás miatt kerüljön 40 dollárral többe, még mellépakolnak egy művészeti albumot, pár kitűzőt és egy egérpadot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)