Hirdetés

Hamarosan a Watch Dogs Legion is 60 fps-sel futhat a next-gen konzolokon

|

Rengeteg játék kap mostanában az fps-számot megduplázó frissítést a legújabb konzolgeneráción, a Ubisoft pedig szintén nem akar lemaradni ezen a téren.

Hirdetés

Ugyan már egy ideje elérhetőek az új generációs konzolok, rengeteg játék van az előző érából, amelyik hiába fut az új konzolokon, nem használja ki teljesen a modernebb hardverekben rejlő lehetőségeket. Bár a Watch Dogs Legion szerencsére már kapott némi tuningot, a csapat producere szerint hamarosan még az eddiginél is jobban fut majd a játék.

Hirdetés

Nemrég a Watch Dogs Legion rendezője és a játék producere a Redditen válaszoltak a rajongók különféle kérdéseire, ahol nem meglepő módon a 60 fps konzolos támogatása is felmerült, Lathieeshe Thillainathan producer pedig szerencsére jó hírekkel tudott szolgálni:

"A Watch Dogs Legion következő generációs frissítése jelenleg is készül, hamarosan be is jelentjük a pontos dátumokat."

A játék megjelenésekor a Digital Foundry egyébként talált nyomokat, amelyek arra utalnak, hogy a csapat már korábban is szerette volna elérni a 60fps-t, így talán nem is kell olyan sokat várnunk erre, mint azt gondolnánk. Természetesen nem csak ennyiről esett szó a kérdezz-felelek során, így ha szeretnétek többet megtudni a csapat további terveiről, akkor minden válaszukat elolvashatjátok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)