Hirdetés

Hamarosan akár ötfős csapatokban is kalandozhatunk The Elder Scrolls V: Skyrimben

|

A Skyrim Together Reborn a két évvel ezelőtt megjelent elődjének fejlettebb és bővített változata lesz.

Hirdetés

A Together Team fejlesztőcsapat két évvel az első nagyobb projekt, a kooperatív módot hozó Skyrim Together kiadását követően elhozta a rajongóknak a felújított és bővített verziót, amely néhány nap múlva bárki számára elérhetővé válik. A csapat már végzett a teszteléssel, így nem a bétával, hanem a hivatalos 1.0 verzióval játszhatunk majd.

A Skyrim népszerűsége ugyanis közel 11 évvel a megjelenést is követően is töretlen, de azért a rajongótábor - közte az ikonikus Skyrim-nagyival - már nagyon várja a The Elder Scrolls széria hatodik felvonását is.

Hirdetés

A Skyrim Together Reborn modnak köszönhetően akár öten is játszhatunk majd egyszerre, ezekben az esetekben a host kezeli az NPC-kkel való diskurzusokat, viszont a küldetések teljes összhangban lesznek. A mod PvP lehetőséget is hoz, de ez az opció alapbeállításként ki lesz kapcsolva. A csapat májusban tesztelte az ötfős játékot, alább láthatjátok az eredményt.

A fejlesztőcsapat megjegyezte, hogy az indulás után nyilvánvalóan előfordulhatnak kisebb hibák és bugok, nem lesz tökéletes a mod, viszont törekednek arra, hogy a lehető legjobb Skyrim multiplayer élményt hozzák el a rajongóknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A július 8-án megjelenő Skyrim Together Reborn részleteiről, közte a telepítési instrukciókról a mod hivatalos wiki oldalán olvashattok. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)