Hirdetés

Hamarosan az Epic Games Store is achievementekkel jutalmaz majd

|

Az Epic launcher színre lépése óta ezt a funkciót hiányolták a legtöbben, de végre elindult a tesztelése, így jó pár játéknál ezen belül is gyűjtögethetjük a trófeákat.

Hirdetés

Az Epic Games Store messze nem egy reménytelenül rossz launcher (vagy legalábbis nem annyira rossz, mint amennyire divat annak beállítani), de kétségtelenül tényszerűen elmondható, hogy funkcionalitásában még egyáltalán nem ér a konkurens Steam nyomába. A fejlesztők folyamatosan látják el új funkciókkal a felületet, most bemutatkozott az egyik leginkább hiányolt elem: az achievement-rendszer.

Hirdetés

A gyűjtögethető trófeák sok ember számára alapvető tartozékai a videojátékoknak, és örömmel nézegetik kollekciójukat, melyet vérrel és verítékkel szereztek meg egy-egy kaland végigjátszása közben. Most az Epic Games Store elkezdte bevezetni az achievementeket, hogy a gyűjtögető szellemű felhasználók szívesebben válasszák ezt a platformot.

Egyelőre még kezdeti fázisban tart a funkció, tehát az idő előrehaladtával egyre több alkotáshoz érkeznek majd trófeák, és valószínűleg a közösségi visszajelzéseket figyelembe véve változtatásokat is eszközölnek majd rajta a fejlesztők.

Valószínűleg az Epic Games sem gondolja azt, hogy a launcher legvéresszájúbb kritikusai ezután már keblükre ölelik az EGS-t. Azt viszont mindenképp jó látni, hogy a cég nem csak az ingyenes játékokkal próbálja magához édesgetni a felhasználók tömegeit, hanem folyamatosan dolgozik a felület fejlesztésén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)