Hirdetés

Hamarosan barbárokat kaszabolhatunk halomra egy új stratégiai játékban

|

Jövőre egy római nemes bőrébe bújva válhatunk a harcmezők urává.

Hirdetés

Annyi IP-t és fejlesztőcsapatot vásárolt fel az utóbbi évek során a THQ Nordic és anyavállalata, az Embracer Group, hogy szinte már követni sem lehet a fejleményeket, de azért igyekszünk lépést tartani velük. 2018-ban például nem maradt radar alatt, hogy a cégóriás bekebelezte az Expedition sorozat jogait és az azon dolgozó Logic Artist bevonásával berendelte a harmadik játék elkészítését is.

A 2013-as Expeditions: Conquistador és a 2017-es Expeditions: Viking után az Expeditions: Rome-mal bővül legközelebb a széria, és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor. 

Hirdetés

A THQ Nordic bejelentette, hogy az Expeditions: Rome 2022. január 20-án jelenik meg PC-re, és a korábbi részekhez hasonlóan ez is körökre osztott harcrendszerrel bír. A sztori szerint barbár hordákkal kell felvennünk a harcot egy fiatal római nemes irányításával, aki kénytelen elmenekülni Rómából, de miután csatlakozik egy légióhoz, végül legátussá válik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Lehetőségünk lesz a csapatot olyan helyszínekre kalauzolni, mint Görögország, Egyiptom és Gallia, a cél pedig természetesen nem is lehet más, mint a dicsőség. A készítők szerint a hatalomra és befolyásra szert tevő karakterünk szavának súlya lesz Róma politikai ügyeiben, döntéseink megváltoztatják a társaink és a katonáink életét, valamint egész nemzetek sorsát is. Több mint 50 órás kampány, karakterfejlesztés, légiómenedzselés, felfedezés, lootolás és craftolás - ezeket ígéri a Logic Artists. 

Az Expeditions: Rome tehát 2022 legelején érkezik, kizárólag PC-re (Steamen). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)