Hirdetés

Hamarosan befejeződik a Final Fantasy 16 fejlesztése

|

A játékot fejlesztő csapat elárulta, hogyan áll épp a Final Fantasy XVI.

Hirdetés

Nem sokat láttunk az első bejelentés óta a Final Fantasy 16-ból, most azonban szokatlan forrásból érkezett megerősítés azzal kapcsolatban, hogy bizony jól haladnak a munkálatok, a játék pedig hamarosan készen áll a megjelenésre, ezt maga a játék producere, Naoki Yoshida erősítette meg.

A forrás egy japán ruhamárka, az Uniqlo ingyenes, a boltokban beszerezhető magazinja, melybe a Final Fantasy-s kollaborációjuk apropóján készítettek interjút Yoshidával.

Hirdetés

Yoshida azon kívül, hogy megerősítette, az utolsó simításokat végzik a játékon, a Final Fantasy XVI működésére is kitért. A fejlesztő kiemelte, az új játék nem lesz MMORPG (ha ebben esetleg bárki kételkedett volna...), single-player játékként kizárólag a főszereplőre koncentrál.

"A Final Fantasy 16 egy személyre fókuszál, amitől a sztori is sokkal jobban működik, és úgy gondolom, a történet tényleg nagyon jól sikerült."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A folytatásban elmondta, szeretnék, ha a felnőttek, akik a Final Fantasy-n nőttek fel és mostanra megismerték a társadalom működését, valamint eltávolodtak a sorozattól, újra átélhetnék azt a lelkesedést, amit korábban éreztek a játékok iránt.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mikor jelenik meg a Final Fantasy XVI, Yoshida azonban korábban már megerősítette, hogy 2022 tavaszán újra megmutatja magát a játék, aminek a fejlesztése sok más játékhoz hasonlóan a Covid-19 miatt csúszik. Nem kizárt az idei premier sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)