Hirdetés

Hamarosan bejelenthetik a Kingdom Come: Deliverance folytatását

|

Több jel is arra utal, hogy a realisztikus középkori kaland szerelmesei már dörzsölhetik a tenyerüket.

Hirdetés

A Warhorse Studios 2018-ban kiadott szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance sikerrel bizonyította, hogy a közhiedelemmel ellentétben fantasy elemek nélkül is lehet élvezetes középkori RPG-t csinálni.

A visszafogott tempójáról és rengeteg tanulást igénylő harcrendszeréről is emlékezetes játék rajongói azóta is várják a folytatást, de talán már nem kell sokáig malmozniuk.

A Warhorse körül ugyanis most több jel is a Kingdom Come: Deliverance következő epizódjának bejelentésére utal.

Hirdetés

A cseh stúdiót birtokló Deep Silver már napok óta élőben streamel egy irodát, ahol egyre több, a középkorra utaló tárgy (pl. korona, buzogány, koporsó) bukkan fel, mialatt a sarokban a Warhorse-szal közös anyacég, a Koch Media Summer Game Fest 2021-es fellépéséhez kötött visszaszámlálás fut.

Ezen kívül a Tobias Stolz-Zwilling, a fejlesztő PR-menedzsere is arról tweetelt, hogy tartalmas hét előtt állunk:

A harmadik jel pedig a Warhorse Studios hivatalos Twitter-fiókjának aktivitása, a profil ugyanis több olyan hozzászólást is kedvelt, melyek posztolói kifejezetten a Kingdom Come folytatása felől érdeklődtek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék rajongóinak tehát érdemes lesz odafigyelniük a Koch Media közelgő showjára, amit Koch Primetime címen június 11-én 21:00 órakor tartanak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)