Hirdetés

Hamarosan bejelentik az új Silent Hill játékot?

|

Egyre több ipari veterán utalgat arra, hogy a Konami a legendás Silent Hill sorozat folytatásának bejelentésére készül.

Hirdetés

A szebb napokat is látott Silent Hill az egyik legismertebb cím a gaming világban és azon túl. A horror műfaj szerelmesei már akkor is hallhattak a sorozatról, ha egyetlen videojátékhoz sem értek hozzá, ráadásul az első filmes adaptáció saját jogán is teljesen vállalható alkotás lett. Ettől függetlenül a Konami meglehetősen óvatosnak tűnik a legendás széria folytatását illetően.

Idén többször is ipari pletykák középpontja volt az új Silent Hill felvonás, de a játék csak nem akarja megmutatni magát. Szerencsére épp közeleg egy Tokyo Game Show, ami változtathat ezen.

Hirdetés

A VGC Andy Robinsonja utalgatott arra, hogy az új epizód hamarosan felfedheti magát, és bár a forrását nem jelölte meg, Jeff Grubb is hozzászólt a témához. A válasza egy gif volt az Earth, Wind & Fire - September című dalának videoklipjéből.

Az utalás egyértelmű, és mivel a 2022-es Tokyo Game Show szeptember 15. és 18. között kerül megrendezésre, így sokan arra tippelnek, hogy a Konami kiviszi majd az expóra az új horrorját. Persze mindez csak pletyka és spekuláció, mi pedig csendben reménykedhetünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)