Hirdetés

Hamarosan bekerülhet a vonat a Call of Duty: Warzone-ba

|

Az Infinity Ward elkezdte tease-elni a loottal teli Call of Duty: Warzone szerelvény érkezését.

Hirdetés

Valószínűleg sokan térnének vissza a Call of Duty: Modern Warfare-re épülő battle royale spin-offhoz, ha felfrissülne a térkép; szeretjük Verdanskot, de kissé unalmas már mindig ugyanazokon a helyszíneken csatázni. Hamarosan felrázza az Infinity Ward a játékot, méghozzá olyan vonatokkal, amik folyamatosan haladnak, tele vannak loottal, és tökéletes színterei lehetnek pár kemény küzdelemnek (akárcsak az Apex Legendsben).

Hirdetés

Egy streamer, NICKMERCS mutatta be a teasert, amin az látható, ahogy egy vonat felett elrepül egy helikopter, majd hallhatjuk, amint megszólal a kürt. Ennél érdekesebb a fent szereplő augusztus 5-ei dátum, mely az ötödik szezon indulásának vagy leleplezésének napja lehet.

Továbbra is kérdéses, mikor fogják leleplezni a 2020-as Call of Duty-t. Általában tavasszal szokták, de most, július második felében még csak szivárgások árulkodnak a témájáról és tartalmáról. A Warzone ettől függetlenül önálló játékként tovább él, és várhatóan még évekig kerülnek bele új, az aktuális CoD-okhoz kapcsolódó tartalmak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)