Hirdetés

Hamarosan bemutatják az új Monolith játékot

|

A No One Lives Forever és a F.E.A.R. játékok fejlesztésével elhíresült cég új projektje nemsokára nyilvánosságra kerül.

Hirdetés

A Warner, a Monolith anyacége jelentette be, hogy a Monolith legújabb játékáról a júliusban megrendezésre kerülő Develop rendezvény előtt már informálnak minket.

Mint tudjuk, a F.E.A.R. első két részét készítette csak a cég, a harmadik rész fejlesztése a Day 1 Studios feladata, akik hamarosan a projekt végéhez érnek. A Monolith persze addig nem tétlenkedett, és ha tippelnünk kellene, az E3-on már be is mutatja, min ügyködtek az elmúlt időkben. Elképzelhető, hogy a nagysikerű horrorszéria, a Condemned harmadik részével találkozhatunk, de nem kizárt, hogy egy teljesen új játékot kapunk. Bár tekintve, hogy említett sorozat jogai valószínűleg a SEGA kezében vannak, erre elég kevés az esély. A Monolith utolsó játéka a 2009-ben megjelent F.E.A.R. 2: Project Origin volt, azóta volt idejük valami hasonlóan izgalmasat összedobni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)