Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik A Way Out készítőinek új játéka

|

Az A Way Out után az Electronic Arts továbbra is támogatja a csapatot, és az élmények fényében mi is kíváncsiak vagyunk rájuk.

Hirdetés

A Hazelight Studios korábban olyan játékokkal jelentkezett, mint a Brothers: A Tale of Two Sons, valamint legutóbb A Way Out, amely hatalmas sikernek bizonyult, így biztosak voltunk benne, hogy folytatódik az együttműködésük az EA-vel. A játék atyja, Josef Fares már a megjelenés után megerősítette, hogy megkezdődött a következő projektjük fejlesztése, amely ismételten rendhagyó alkotásnak ígérkezik. 

Hirdetés

Nemsokára mi is vethetünk majd rá egy-két pillantást, hogy mivel készülnek, ugyanis Fares most jó hírrel jelentkezett a Twitteren: a héten debütáló EA Play Live során láthatunk majd egy rövid ízelítőt a következő játékukból. Az Electronic Arts digitális streamje eredetileg június 11-én került volna megrendezésre, ám sok más játékos eseményhez hasonlóan ezt is elcsúsztatták az elmúlt hetek történései miatt. 

Az új időpont hazai idő szerint június 19, hajnali 1 óra és reméljük, hogy a Hazelight újdonsága és a kötelező sportjátékok mellett ott lesz a Dragon Age 4, a Battlefield 6, valamint a nemrég bejelentett Star Wars: Squadrons is. Nem lenne rossz hallani valamit a következő Mass Effectről sem, de ne akarjunk telhetetlenek lenni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)