Hirdetés

Hamarosan egy fokkal bonyolultabb lesz belépni a Minecraftba

|

Mindenkinek kötelező lesz a Microsoftnál regisztrálnia, különben nem fér majd hozzá a játékhoz.

Hirdetés

A Minecraft fejlesztői szeretnék egy rendszer alá költöztetni a teljes franchise-t, így kötelezővé válik a Microsoft fiók használata a Minecraft Java verziójánál is. Ehhez persze végig kell majd mennünk egy folyamaton, aminek segítségével összeforrasztjuk a Mojang fiókunkat a microsoftossal. A fejlesztők ígérete szerint ez gyors lesz, egyszerű, és még egy köpeny is jár érte.

Hirdetés

A migrációt követően megmarad a Java kiadás minden előnye: ugyanúgy használhatunk modokat, skineket, és a szerverrendszerek tekintetében sem változik semmi. A felhasználók számára csak a bejelentkezési metódus lesz más, illetve az, hogy a Microsoft fióknak köszönhetően lehet majd kétfaktoros azonosítást is használni.

A csapat összerakott egy egész vicces, videós magyarázatot az egészhez:

A Minecraft Java Microsoft fiókra költöztetésének módjáról a következő hónapokban videós és e-mailes tájékoztatást is kapunk majd, illetve a Minecraft hivatalos oldalán is lesz egy útmutató, ami lépésről lépésre segít át mindenkit egyik rendszerből a másikba.

Lehet, hogy egy kicsit kellemetlen lesz az egész, de valljuk be, 2020-ban komoly szükség van kétfaktoros azonosításra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)