Hirdetés

Hamarosan egy kis Resident Evil költözik a The Division 2-be

|

Februárban egy friss crossover eseményt hoz a Ubisoft a játékosoknak, minek folyamán elég sok zsákmányra szert tehetünk majd.

Hirdetés

Ugyan a Resident Evil és a Tom Clancy's The Division szériák számos dologban különböznek egymástól, mindkettőben léteznek olyan vírusok, amelyek nem igazán tettek jót az emberiségnek. Így tulajdonképpen nem is annyira meglepő, hogy a Ubisoft égisze alá tartozó Massive Entertainment bejelentett egy vadonatúj játékbeli eseményt a The Division 2-höz, amit a Capcom lassan 25 esztendős horrorsorozata inspirált.

A február 2-án elrajtoló buli során a játékosok a klasszikus Resident Evil-trilógia által ihletett kozmetikai cuccokat, például öltözékeket és fegyverskineket gyűjtögethetnek. Leon Kennedy rendőr egyenruháját például pofonegyszerűen megszerezheti majd minden játékos, hiszen elég lesz csak belépni a játékba az ajándékért. Elég stílusos lenne, ha a Raccon Cityből ismerős zombik is megjelennének a The Division 2-ben, de egyelőre nem tudni, hogy tervben van-e ilyesmi.

Hirdetés

A különleges esemény egészen február 15-ig tart majd, és az indulásáig valószínűleg kapunk majd még részleteket a Ubisofttól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)