Hirdetés

Hamarosan egységesített kliensből indulhatnak a Riot Games játékai

|

Végre a Riot is halad a korral, egyben egyik játékával népszerűsíti egy kicsit a másikat.

Hirdetés

A Riot Games neve a legtöbbeknek egybeolvadt a League of Legendsszel, a kiadó azonban az évek során kiadta a Teamfight Tactics nevű játékot, később pedig a megjelenése óta folyamatosan növekvő Valorantot is, amivel a fejlesztő a CS:GO tortájából szeretne magának egy szeletet hasítani.

Volt azonban mindig egy gyenge pontja a Riot Games-nek, amit a League of Legends játékosok már évek óta nyögnek.

Hirdetés

A Riot blogján azt írják, hogy az új klienssel egy helyre költözik a kiadó összes játéka, ha azonban valaki nem szeretné ezzel bonyolítani az életét, megtarthatja a mostani parancsikonokat, hogy egyenesen a játékokat érje el.

Az új felület szeptember 20-án indul, globálisan azonban csak október 4-től lesz elérhető, ha a fejlesztők is úgy érzik, hogy minden rendben van az addig beengedett felhasználóknál.

Van is szükség egy egységesített Riot kliensre, hiszen a kiadó most elérhető három játéka mellett dolgoznak egy League of Legends MMO-n és egy egyjátékos címen, továbbá szintén a LoL univerzumában játszódó verekedős cím is készülőben van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)