Hirdetés

Hamarosan elbúcsúzhatunk a Microsoft Store közutálatnak örvendő korlátozásától

|

Fontos területen zárkózik fel a konkurenciához a redmondiak alkalmazásboltja.

Hirdetés

Aki vásárolt már a Microsoft Store-ból, annak jól ismert kín, hogy a Windows hivatalos alkalmazásboltja nem enged beleszólást a telepítési célmappa kiválasztásába.

A szigorú megközelítés rengeteg bosszúságot okoz, a rendszer által használt WindowsApps könyvtár ugyanis alapértelmezetten nem csak rejtett, de a hozzáférése is korlátozott. Hamarosan azonban változni fog a helyzet, így végre a Microsoft Store is megérkezhet a 21. századba.

Hirdetés

A felszabadító hírt elsőként a The Verge írta meg bennfentes forrásokra hivatkozva, majd a lap kérdésére maguk a redmondiak is megerősítették az értesülést.  A korlátozástól az Xbox alkalmazás egy később érkező frissítésével búcsúzhatunk el, megnyitva az utat az MS Store-ból beszerzett címek moddolása és áthelyezése előtt is.

"Az olyan nagyszerű PC-játékokkal,mint a Back 4 Blood, az Age of Empires IV, a Forza Horizon 5 és a Halo Infinite, melyek első naptól a Game Passbe kerülnek, szerettünk volna több lehetőséget biztosítani a játékosoknak, hogy személyre szabhassák az Xbox app nyújtotta élményt. A továbbiakban is megosztjuk, ha új funkciókat indítunk."

- közölte a Microsoft a hír kapcsán. A frissítés megjelenési dátumát sajnos egyelőre megtartották maguknak a redmondiak, de a hivatalos beismerésből arra következtethetünk, hogy talán nem kell sokat várni rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)