Hirdetés

Hamarosan elkészül a FromSoftware következő játéka

|

Hidetaka Miyazaki, a csapat elnöke már arról beszélt, hogy a fejlesztés a végéhez közeledik.

Hirdetés

Négy hónap telt el azóta, hogy megjelent az Elden Ring, a FromSoftware legfrissebb, régóta várt, óriási sikert arató és kiválóan sikerült játéka. A nagy kihívást kínáló alkotásairól ismert csapat 13 játékot adott ki az elmúlt tíz évben, a Dark Souls II, a Bloodborne és a Dark Souls III mindössze egy-egy esztendővel követte egymást, majd három évvel később jött a Sekiro: Shadows Die Twice, és még három év múlva az Elden Ring.

Simán lehet, hogy a jövő év elejére kész lesz a FromSoftware következő alkotása, bár az mindig ködös, amikor egy fejlesztő azt állítja, egy projekt az utolsó stádiumában van.

Hirdetés

Még a Sekiro megjelenése előtt arról beszéltek a fejlesztők, hogy három játék készül párhuzamosan, így a 4Gamer.net a napokban rákérdezett, hogy mi a harmadik (a Sekiro és az Elden Ring mellett). Miyazaki elmondta, a fejlesztés a végefelé jár, így elképzelhető, hogy hamarosan megtörténik a leleplezés.

Pletykák szerint egyébként az Armored Core franchise folytatódik, ami ugye nem soulslike, mechákkal csatázhatunk a sorozat játékaiban. Miyazaki elmondta, nem minden projektnek lesz ő a fejese a továbbiakban, és bővíteni tervezik még az egyébként is nagyra nőtt csapatot.

Nem zárta ki továbbá az Elden Ring folytatásának lehetőségét sem, de mindig eseti alapon dől el, hogy mit visznek tovább és mit hagynak meg annak, ami. A Bloodborne 2-ről sajnos nem esett szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)