Hirdetés

Hamarosan elkészül az Operation Anchorage PS3 verziója

|

Hamarosan befejeződnek a PlayStation 3 rendszerekre kihegyezett Operation: Anchorage portolási munkálatai.

Hirdetés

Pontos Operation: Anchorage megjelenési dátumról egyelőre nincsenek információink, előreláthatólag valamikor június utolsó napjaiban, vagy július első hetében számíthatunk a visszatartott Fallout 3 tartalmakra. Különleges figyelmet és rengeteg tesztelést igényel a PlayStation 3 platformon megjelenő expanzió, ennek megfelelően megfeszített munkatempóban dolgoznak a Bethesda Softworks programozói.

Korábban meglehetősen szabadon értelmezték a kötelező tesztelési feladatokat, mint emlékezhetünk az Operation: Anchorage, The Pitt és Broken Steel letölthető tartalmak technikai problémákkal bosszantották a játékosokat (a Point Lookout hibátlanra sikeredett). A fekete szörnyeteget támogató Fallout 3 kiegészítők hónapos – hathetes időközönként követik egymást az Xbox 360, PC változatokhoz hasonló (800 Microsoft pont, 9.60 euró) díjszabással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)