Hirdetés

Hamarosan elrajtol a Sea of Thieves második szezonja

|

A Rare bejelentette, hogy még ebben a hónapban nagy frissítést kap a kalózszimulátoruk.

Hirdetés

A Rare közelmúltban közzétett statisztikái alapján ismét rendkívüli népszerűségnek örvend a Sea of Thieves, amely részben annak köszönhető, hogy januárban bevezették a szezonokat: mindegyik három hónapig tart és temérdek újdonságot hoz magával. A Season One az év elején indult el, a Season Two bejelentésére pedig most került sor egy hangulatos kedvcsináló keretében. 

Hirdetés

Bár a trailer nem árul el túl sokat, az biztosnak tűnik, hogy a második szezon többek között új jutalmakat, kozmetikai cuccokat, átszabott fejlődési rendszert, a Skeleton Fort eventet és emote-okat is hoz magával, utóbbiak között pedig helyet kap egy nagyon hasznos is: egy hordóban bújhatunk el. A Sea of Thieves második szezonja április 15-én rajtol, a megjelenéshez közeledve bizonyára több részletet is kapunk majd az új tartalmakról, addig marad a hangolódás:

Ti vissza fogtok térni április második felében a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)