Hirdetés

Hamarosan elrajtol a Sony nagy leárazása

|

Ha valamit szeretnétek bezsákolni PlayStation 4-re, akkor ez lesz a tökéletes alkalom.

Hirdetés

A következő hónapok során olyan PlayStation 4-exkluzív játékok jelennek meg a konzolra, mint a The Last of Us Part II, a Marvel's Iron Man VR és a Ghost of Tsushima, azonban bizonyára mindenki szeretné még bővíteni a gyűjteményét egy-két címmel ezeken felül is, és csak a megfelelő akciókra várt a vásárlással. 

Hirdetés

Erre tökéletes alkalom nyílik hamarosan, ugyanis valódinak bizonyult a pár napja Redditre felkerült PlayStation reklám: a Sony bejelentése alapján az európai játékosok május 25-e és június 8-a között csaphatnak majd le temérdek videojátékra és DLC-re nyomott áron, de jó eséllyel a konzolok, a bundle-ök, a VR-cuccok és a kiegészítők is kedvesebbek lesznek a pénztárcánkhoz, mint általában (Észak-Amerikában egyébként június 3-tól 17-ig tart majd az akció). 

Előzetesen annyit lehet tudni, hogy olyan játékokhoz, mint a Nioh 2, a Death Stranding és a Days Gone biztosan olcsóbban juthatunk hozzá, de várhatóan a 12 hónapos PlayStation Plus előfizetés is 30%-kal kevesebbe kerül majd.

Ti mit terveztek beszerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)