Hirdetés

Hamarosan érkezhet a Street Fighter VI bejelentése

|

A függöny lassan leereszkedik a Street Fighter V előtt, de ez egy új korszak kezdetét is jelentheti. A sorozat producere már a jövőre készül.

Hirdetés

Ma reggel érkezett a Street Fighter V őszi fejlesztői naplója, amiben a játék utolsó tartalmi csomagjáról volt szó. Az FGC (Fighting Game Community) kedvence már csak egy új karaktert fog kapni, Luke-ot, aki november 29-én be is ugrik majd a ringbe.

Míg a harcos érkezése alapvetően jó hír, a megjelenési dátuma egyben a Street Fighter V tartalmi támogatásának végét is jelöli. A Capcom úgy érzi, hogy itt az ideje továbblépni, és a producer már tudja is, hogy ez mit is jelent majd valójában.

Hirdetés

A videóban Shuhei Matsumoto megemlítette, hogy Luke-nak "fontos szerepe lesz a következő Street Fighter projektben" is, amit a rendező, Takayuki Nakayama is megerősített.

"A Street Fighter V adja a következő projektünk ugródeszkáját."

Mindkettejük csak a "projekt" szót ismételgette, így nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy ez a Street Fighter VI-ot jelenti. Szerencsére azért sokáig nem kell találgatnunk: a Capcom nyilatkozata szerint "hamarosan látjuk egymást" így valószínűleg a jövő év elején már konkrétumokat is kapunk majd.

A Street Fighter V 2016-ban jelent meg, ami azt jelenti, hogy a Capcom hűségesen bővítgette a címet több mint 5 évig. Reméljük, hogy bármit is terveznek a folytatás kapcsán, azt legalább ilyen vehemenciával fogják támogatni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)