Hirdetés

Hamarosan érkezhetnek a Call of Duty és Diablo játékok a Game Pass kínálatába

|

Lehet, hogy az Activision Blizzard nem vagy jóval később kerül a Microsofthoz, de vannak jelek arra, hogy a CoD-ok már előbb bekerülhetnek a Game Passbe.

Hirdetés

Még valószínűleg hónapokig nem tudjuk meg, hogy a Microsoft és az Activision Blizzard összeolvadása végbe mehet-e, most épp amerikai szenátorok akarják ezt szabotálni. A Microsoft már nagyon készül, valószínűleg a Game Pass lesz az első, aminél látjuk majd, milyen előnyökkel jár, hogy a két kiadóóriás szövetséget köt.

Arról már korábban is hallottunk, hogy amint az üzletre mindenki rábólint, az Activision Blizzard játékai bekerülhetnek az Xbox Game Pass kínálatába, de az is lehet, hogy már dolgoznak ezen az illetékesek.

Hirdetés

A CoD-okra szakosodott ModernWarzone jelezte, hogy az Xbox Game Pass Deals oldalán felbukkant a Call of Duty: Black Ops Cold War, a Diablo II: Resurrected, a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, és a 2019-es Modern Warfare. Bár ezek a játékok még sem a PC Game Pass, sem az Xbox Game Pass felhozatalában nem szerepelnek, hasonló anomáliát figyelhettünk meg nem sokkal azelőtt is, hogy a Bethesda játékai megérkeztek a szolgáltatásba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nem tudni, hogy csak ezek a játékok fognak-e bekerülni, vagy régebbi CoD-ok is, illetve hogy a Diablo III, az Overwatch, vagy akár a PC-exkluzív címek elérhetőel lesznek-e a kínálatban. A legnagyobbat a World of Warcraft előfizetés bekötése durranhatna, jóval értékesebbé válna tőle az Ultimate díjcsomag.

A Game Pass egyébként családi szinttel bővülhet a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)