Hirdetés

Hamarosan fillérekért játszhatjuk végig a Mass Effect Legendary Editiont?

|

Könnyen lehet, hogy a remastergyűjtemény hamarosan az EA Play és a Game Pass része lesz.

Hirdetés

Egyelőre sem az EA, sem a BioWare vagy a Microsoft nem jelentette be, hogy a Mass Effect Legendary Edition bekerülne a Game Passbe vagy az EA Play-be, azonban egy lengyel weboldal, az XGP rálelt egy listára a Microsoft Store-ban, amiben a játékcsomag egy szép nagy Game Pass logóval szerepelt a bérlet felhozatalának többi darabja mellett.

Hirdetés

A jelölés persze nem sokkal később eltűnt, de az XGP írói mentettek róla egy képet, így tisztán látszik, hogy mi volt a helyzet. Hivatalos megerősítésig persze érdemes fenntartásokkal kezelni. 

Könnyen lehet, hogy a Microsoft oldalán csúszott meg a keze valakinek. Az Electronic Arts játékai jellemzően nagyjából fél évvel megjelenésük után válnak elérhetővé az EA Play előfizetői számára, a Mass Effect Legendary Edition pedig 2021. május 14-én érkezett, és gyors számolás után kikövetkeztethető, hogy mostanában telt le ez az időszak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)