Hirdetés

Hamarosan folytatódhat a Dishonored sorozat

|

Igaz, hogy Kaldwinék sztorija lezárult, de ez nem jelenti, hogy nem lesz a közeljövőben újabb Dishonored játék.

Hirdetés

Az Arkane Studios a napokban ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját, de a két évtized alatt csupán egyetlen játékukhoz készítettek folytatást: ez volt a Dishonored, amit egy második rész és egy spin-off, a Death of the Outsider követett. Jelenleg a Deathloop nevű időmanipulálós shooteren dolgoznak, amiről remélhetőleg még idén mesélnek új infókat.

Hirdetés

2018-ban Ricardo Bare vezető dizájner azt nyilatkozta, pihenőre tették a Dishonored franchise-t, és nem tudja, fog-e még folytatódni. Most a kreatív vezető Dinga Bakaba igyekezett leszögezni az IGN Middle Eastnek adott interjújában, hogy valójában túl lett gondolva a kijelentés, nem döntöttek arról, hogy szüneteltetik a Dishonored szériát, és ugyan késznek tekintik Emily Kaldwin és Corvo Attano sztoriját, simán elképzelhetőnek tartja, hogy az univerzumhoz visszatérnek még. Persze arról nem mesélt, hogy mikorra várhatjuk a franchise bővítését, de valószínű, hogy jelenleg elsősorban a Deathloopnál hasznosítják magukat a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)