Hirdetés

[Vége] GameStar Live Season 03 Episode 20

|

Uncharted 3: Drake's Deception különkiadással, kicsomagolt Red Orchestra 2 gyűjtői kiadással kedveskedünk nektek, ráadásként pedig egy Battlefield 3 videó kíséretében osztjuk meg veletek előzetes tapasztalatainkat.

Hirdetés

Mostanában a kelleténél többször voltunk kénytelenek szüneteltetni a GS Live csütörtökönként jelentkező adásait. Ezúton is köszönjük a türelmeteket. Most viszont nem ússzátok meg, hiszen egy komoly Uncharted összeállítással készültünk, ami mellé befér még egy kis második világháborús nosztalgia, valamint a modern hadviselés következő lépcsőfokának bemutatása.



Természetesen ezúttal is várjuk a kérdéseket a Kérdezz-Felelek-hez. Ne fogjátok vissza magatokat, ender és mazur tűkön ülve várják, hogy vajon mikre lesztek kíváncsiak. Csak bátran!

Miután holnap felvételről is megnéztétek a GS Live legújabb adását, megnyerhetitek a Kollektorban bemutatott Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad gyűjtői kiadását. A részleteket természetesen időben megtudjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)