Hirdetés

Hamarosan gyengítik a Call of Duty: Modern Warfare legerősebb fegyverét

|

A játékosok régóta panaszkodnak, hogy felborítja a multis meccsek és a Warzone egyensúlyát, hogy a Grau gépkarabély túlzottan erős, ezen csiszolnak most a fejlesztők.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare multis élménye az egyik legjobb, ami az elmúlt időben született, ez pedig nem csak a remekül összerakott gunplaynek, de a pályatervezésnek, és a kiegyensúlyozott élménynek is egyaránt köszönhető. Ebbe az összképbe belerondíthat, ha egy fegyver túl erős, hiszen az felborítja az egyensúlyt, de a jelek szerint a fejlesztők odafigyelnek a játékosok ilyen jellegű panaszaira.

Hirdetés

A Grau 5.56 gépfegyverre már régóta fújnak a rajongók, ugyanis magasan kiemelkedik a többi halálosztó alkalmatosság közül. Egy játékos a Twitteren fakadt ki, hogy meccs közben a killcamen jól látható, hogy az ölések túlnyomó többségéért ez a felelős. Erre válaszolt a CoD: Modern Warfare multiplayer dizájnjáért felelős vezető. Joe Cecot elmondta, hogy érkezik majd egy szezonközepi frissítés, mely elhárítja a zavart ez Erőben. 

Korábban is akadtak hasonló jellegű problémák, az M4A1-et szintén át kellet kicsit alakítani, hogy ne legyen túlzottan halálos. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik a patch, és hogy pontosan mit változtat majd a fegyvereken, de Cecot szerint mindent részletesen megtudunk majd, amint élesedik a frissítés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)