Hirdetés

Hamarosan indul a Battlefield 2042 bétája?

|

Beszédes képet posztoltak a Bilibilin a hivatalos Battlefield 2042 oldalra.

Hirdetés

Szeptember 15-én robbant a hír, elhalasztották a Battlefield 2042 megjelenését, alig néhány nappal azelőtt, hogy el kellett volna indulni a nyílt bétának. A fejlesztők novemberre tették át a rajtot, a bétával kapcsolatban pedig annyit mondtak, hogy a közeljövőben adnak további tájékoztatást.

Kicsit megnyugtatta a kedélyeket, mikor az egyik fejlesztő világossá tette, nincs probléma a projekttel, egyszerűen csak be akarják fejezni, hogy ne a megjelenés után kelljen foltozgatni a kódot. Ma már ennek kifejezetten örülni kell, ha belegondolunk.

Hirdetés

Azóta viszont hírzárlat volt, egészen mostanáig. Ahogy mindennek, úgy a közösségi oldalaknak is megvannak a saját alternatíváik Kínában, így ott a Facebook vagy Twitter helyett a Bilibilin jönnek a hivatalos információk.

Így történt a Battlefield 2042 kapcsán is, amiről a Bilibili hivatalos live stream oldalára került fel egy bejegyzés. A képet végül az a Tom Henderson is kiposztolta, aki rendszeresen tájékoztatja a közösséget a Battlefield franchise-zal kapcsolatban.

A feliratból megtudhatjuk, hogy valamilyen eseményt tartanak majd október 6-tól egészen kilencedikéig és bár az nincs konkretizálva, hogy ez a béta lenne, Henderson tényként kezeli, sőt hozzátette, szerinte nem is biztos, hogy 9-én véget ér a teszt, elképzelhető, hogy ez csak valamilyen kapcsolódó Bilibilis esemény zárása lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A népszerű szivárogtató a napokban számít hivatalos béta bejelentésre, amihez szerint egy új előzetest is kapni fogunk.

Ha minden jól megy, a Battlefield 2042 november 19-én jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series gépekre. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)