Hirdetés

Hamarosan indul a Diablo II: Resurrected bétatesztje

|

Már a megjelenés előtt nekieshetünk a felújított klasszikusnak.

Hirdetés

Habár az Actvision Blizzard körüli zaklatási botránnyal  sokak szerint a vállalat összes közelgő megjelenése bizonytalanná vált, a szeptember 23-án érkező Diablo II: Resurrected előkészítése a tervek szerint halad.

Legalábbis erre következtethetünk abból, hogy a Blizzard tegnap bejelentette a játék előzetes bétatesztjének időpontjait.

Az újrakevert démoni kaland, illetve a Diablo III-at is tartalmazó Prime Evil Collection előrendelői korai hozzáférésben már augusztus 13-án, este 7-től megkezdhetik a Fallen kaszabolását, és egészen augusztus 17-ig ismerkedhetnek a játékkal. A többieknek pedig egy héttel később, augusztus 20-án 19:00-tól indul a nyílt próba, amely augusztus 23-án ér véget.

Hirdetés

A bétatesztből sajnos kimarad a Nintendo Switch, PC-n, Xbox One-on és Series S|X-en, valamint PlayStation 4/5-ön azonban nem lesz akadálya a bepillantásnak. A tesztverzió már támogatni fogja a többjátékos módot és a haladásunk platformok közötti átvitelét is, viszont csak az első két fejezetet tolhatjuk majd végig.

A korai hozzáférés tesztelői a nyílt bétába is átvihetik a karakterüket, a megjelenéskor viszont mindenkinek elölről kell kezdenie a játékot. A béta a jól ismert 7-ből 5 karakterhez enged majd hozzáférést: az Amazon, a Barbár, a Druida, a Paladin és a Varázslónő kedvelői örülhetnek. 

Vásárlás előtt mindenképp érdemes lesz megvizsgálni, hogy miként teljesít a Diablo II: Resurrected, hiszen a Blizzard legutóbbi felújítása, a Warcraft III: Reforged finoman szólva sem ütötte meg az elvárt szintet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)