Hirdetés

Megvan, mikor indul a Microsoft Flight Simulator zárt bétatesztje

|

Néhány szerencsés már egy ideje próbálgatja a Microsoft Flight Simulator 2020 alfa verzióját, viszont hamarosan béta állapotba kerül a játék, ezzel együtt pedig újabb rajongók kerülhetnek tehetnek majd vele egy próbát.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator alfa verziója már hónapok óta elérhető azok számára, akik voltak annyira szerencsések, hogy kaptak egy meghívót az Xbox Insider Program révén, most pedig kiderült, hogy mikor indul a következő kör, és szerencsére tényleg nem kell már sokat várni a repülés csodálatos élményére, a hónap végén már a fellegek közé emelkedhetünk.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat közzétett egy blogbejegyzést, melyben többek között elárulták, hogy terveik szerint július 30-án fogják kiadni a játék béta változatát, illetve az is kiderül, hogy egy újabb adag meghívót is kiküldtek azoknak, akik már korábban jelentkeztek az Insider Programon belül.

Akik már benne vannak az alfa tesztben, azoknak szerencsére semmi teendője nincs, ugyanis automatikusan bétatesztelőkké fognak avanzsálódni, amint megjelenik a következő verzió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)