Hirdetés

Hamarosan indul a Rainbow Six Mobile bétatesztje

|

Néhányan már kipróbálhatták idén a Rainbow Six Siege mobilos változatát, néhány nap múlva pedig újabb játékosok kaphatnak lehetőséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft több fronton is próbálja támadni a mobilpiacot, hiszen két jól ismert franchise, a The Division és a Rainbow Six is meg fog jelenni mobilos változatban, az utóbbit pedig néhány szerencsés már ki is próbálhatta egy alfateszt keretein belül.

Az aktuális Ubisoft Forwardon most ismét előkerült a Rainbow Six Mobile és kiderült, hogy szó szerint napokon belül újabb teszt indul, ahol már egy sokkal kiforrottabb verziót próbálhatnak majd ki a játékosok.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy szeptember 12.-én, tehát most hétfőn kezdődik a Rainbow Six Mobile bétatesztje, a fejlesztők elmondása szerint pedig rengeteget javítottak a játékon a játékosok visszajelzései alapján és nem csak a játékot magát, de a felhasználói élményt is sokkal jobbá tették.

A bétatesztben nem csak az eddigi tartalom és feature-ök lesznek majd elérhetőek, teljesen új rendszerek is kipróbálhatóak lesznek majd (mint pl. a progression rendszer), valamint három új pálya is helyet kapott a bétában: a Bank, a Border és a Clubhouse.

Az Android felhasználók már most előregisztrálhatnak a bétatesztre, amihez a Ubisoft szerint hamarosan csatlakozhatnak majd az iOS játékosok is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)