Hirdetés

Hamarosan iPhone-okon is elérhető lesz az Xbox Remote Play

|

Nemrég debütált az Android rendszereken az alkalmazás, mellyel irányíthatjuk az Xbox konzolokat, sőt még streamelhetjük is a játékainkat, most végre iOS-re is befut.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Microsoft, hogy egy új mobilos Xbox alkalmazáson keresztül ők is elérhetővé tették a Remote Play-t, sok más egyéb funkcióval egyetemben.

Az applikációt eddig csak az androidos operációs-rendszerrel rendelkezők próbálgathatták, azonban hamarosan az iOS-es közönség számára is elérhető lesz.

Az új alkalmazást nem érdemes összekeverni az xClouddal, hiszen itt nem felhőben tárolt játékokat játszhatunk, hanem az Xbox eszközeinkre telepített címeinket tudjuk a telefonunkra vagy táblagépünkre streamelni.

Hirdetés

Az alkalmazáshoz Xbox One és Xbox Series X|S kontrollereket is használhatunk és ezeket a konzolokat gond nélkül irányíthatjuk az appon keresztül.

Az iOS alkalmazást egyelőre még csak kiválasztott újságírók próbálgathatták, de a beszámolóik szerint az applikáció teszi a dolgát. Nem tudjuk, hogy pontosan mikor kerül a nagyközönség elé az Apple eszközökre szánt verzió, de jó eséllyel hamarosan már bárki pörgetheti xboxos címeit akkor is, ha éppen nincs a gépe előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)