Hirdetés

Hamarosan ismét belepillanthatunk majd a Dead Space remake-be

|

A Motive Studios még a héten megmutatja egy livestreamben, hogy halad a fejlesztés.

Hirdetés

Tavaly júliusban erősen fejeződött be az EA Play Live, hiszen kiderült, hogy remake-et kap a kultikus Dead Space, amely egy új kezdetet jelenthet a horrorszériának. A Star Wars: Squadronst is jegyző Motive az alapjaitól építette újjá a játékot a Frostbite motornak köszönhetően, és annak érdekében, hogy az elképesztő vizualitást, valamint fejlett játékmenetet teljes mértékben kiaknázhassák, a projekt már csak az új generációs konzolokra készül a PC mellett. A remake-ről azóta több részlet is kiderült, a fejlesztőcsapat néha streammel is jelentkezik, de egy ideje már nem hallattak magukról. 

Hirdetés

A legutóbbi livestreamben a megújulásra és a harcrendszerre fókuszáltak a Motive munkatársai, és bár azt nem fedték fel konkrétan, hogy következő alkalommal mit fognak megmutatni, de a hazai idő szerint március 11-én, pénteken, 19 órától kezdődő élő esemény esetében arra utalgattak, hogy talán ezúttal abba engednek betekintést, miképpen keltették életre a 2008-as klasszikus hangvilágát. De nem csupán a hátborzongató dallamok, a szörnyek iszonytató neszezése és egyéb rémisztő zajok miatt kaphat kiemelt figyelmet az audiorészleg, hanem amiatt is, hogy főhősünk, Isaac Clarke néha meg is fog szólalni. Itt tudjátok majd követni a streamet: 

Azt továbbra sem tudjuk, hogy mikor számíthatunk a Dead Space remake megjelenésére, de az biztos, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S konzolokra várhatjuk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)